Despre noi

Povestea noastră

Am auzit prima dată despre produsele RECLAR de la o prietenă. Arăta absolut minunat pentru vârsta ei, avea tenul fără riduri. Mi-a spus că folosește un peeler marca RECLAR.

Ea mi-a spus că a avut experiențe și cu alte mărci și m-a descurajat puternic cu privire la peeler-urile chinezești ieftine, care mai degrabă irită tenul din cauza unei lame necorespunzătoare. Și mai ales, doar RECLAR oferă terapie cu lumină, foarte importantă pentru o utilizare zilnică. Deoarece se apropia ziua de naștere a soției mele, am început să răsfoiesc pe internet, cu gândul că un astfel de cadou ar fi cu siguranță pe placul ei!

În Europa, peeler-ul nu era disponibil pentru achiziționare sau dacă am găsit, acesta era oferit de către distribuitori la un preț de peste 2700 RON. Oricât ar fi fost de miraculos, prețul mi s-a părut exagerat. Astfel, am continuat să caut. Am aflat că peeler-ul se fabrică în Coreea.

Pe atunci, încă nu știam că din Coreea de Sud provin cele mai calitative produse cosmetice din lume. Am depus toate eforturile și am reușit să comand mai multe peeler-uri, direct de la producătorul mărcii RECLAR, care în vremea aceea încă nu avea un reprezentant oficial în Europa.

Soția mea a fost absolut încântată de acest cadou. Nu a trecut mult timp până când au început să ni se adreseze prietenele ei, cărora le-a povestit despre efectele minunate ale peeler-ului asupra tenului ei. Însă ele nu știau de unde să îl cumpere. Atunci m-am gândit că aș putea să ajut toate aceste femei. Am început să negociez cu producătorul coreean și în 2017 am reușit să stabilesc prima cooperare de afaceri.

Datorită unui număr tot mai mare de clienți satisfăcuți și dependenți de peeler-ul RECLAR :), ulterior am ajuns la distribuirea comună a produselor RECLAR în toată Uniunea Europeană.

Înainte de a începe vânzarea, am testat produsul și în saloanele de înfrumusețare, deoarece ne interesa și opinia experților cu privire la acest produs. Cosmeticienele au adus o mulțime de complimente acestui aparat.

După părerea multora, este mai bun decât alte produse mai scumpe și „mai performante” ale altor firme concurente.

Unul dintre motive este lama placată cu aur de înaltă calitate, care face peeler-ul RECLAR mult mai delicat pentru o utilizare zilnică, chiar și pentru un ten mai sensibil. Peeler-ul RECLAR nu numai că a ajutat clientele saloanelor de înfrumusețare cu întinerirea tenului, dar a rezolvat și alte probleme, cum ar fi acneea, vindecarea micilor cicatrici, precum și punctele negre.

După îndelungi tratative cu producătorul, am reușit să stabilim condiții de vânzare mai favorabile. De aceea, datorită prețului mai accesibil, aparatul este disponibil acum și pentru uz casnic.

De la un cadou pentru soția mea, am ajuns să deschid primul magazin on-line oficial cu produse RECLAR în Europa.

Am reușit să întrunesc o echipă pozitivă cu care asigurăm distribuirea tuturor produselor RECLAR. În plus, avem deja service complet și depozite în Europa, astfel încât comenzile sunt livrate în mod curent în timp de 24 de ore.

Sunt extrem de fericit că acum pot ajuta femeile din Europa să aibă un ten frumos, radiant și sănătos!

Jan Smid

Reducere de bun venit

Introduce-ți email-ul și primiți reducere